Driven Friendschip meetup

Vriendschap – Driven Supportgroep in tijden van Corona – September 2020

Aankomende events:

Driven Friendschip meetup– Friendship Meetup.

23 Augustus 2020: Schrijf je hier in!

 

– Vriendschap supportgroep zomer 2020:

Schrijf je in via het formulier onder aan deze pagina. 

 

Over supportgroep begeleider Joya Aniel Samjhawan

Ik ben Joya Aniel Samjhawan en ik ben gefascineerd over sociale interactie! Denk aan: interpersoonlijke communicatie, iemand ontmoeten, connecties verdiepen, gevoelens/emoties uiten, presenteren, authentiek leven, sociale angsten en meer… Ik heb geleerd (en ben nog steeds bezig met leren) om dichter bij mezelf te blijven in de interactie met anderen. Hierdoor ontstaan hele mooie en pure connecties. Ik wil de maskers die we in het leven vaak dragen laten verdwijnen door zelf geen masker te dragen. Dat is soms een uitdaging omdat het een gewoontepatroon is. Bewustwording is stap 1 😊.

Ik vind dat iedereen op zijn minst één Vreugdevolle Vriendschap verdient in het leven, iemand waarmee je alles kunt delen. Een vriendschap waarin je helemaal jezelf kunt zijn. In deze online supportgroepen gaan we een veilige, verbonden sfeer creëren waarin er stappen genomen kunnen worden om zelf Vreugdevolle Vriendschappen te creëren.

In het dagelijks leven geef ik les op basisscholen als invaldocent, maak ik video’s voor bedrijven die impact willen maken http://www.shoutoutexpressions.com/ en ben ik bezig met mijn (Vreugdevolle) Momenten te delen via mijn YouTube kanaal https://goo.gl/ALj5kt & Instagram: https://www.instagram.com/joyamoments. Als kers op de taart begin ik deze online supportgroep die mij weer support in het behalen van mijn missie.

Mensen omschrijven mij als open, liefdevol, vrolijk en warm, iemand die luistert met compassie. Wat mensen over mij zeggen:

“Joya weet als geen ander om met gemak contact te maken met onbekenden en zo zijn vriendenkring te verrijken. Soms lijkt het alsof hij lastige vragen stelt, dit doet hij echter om je uit je comfortzone te halen. Hij zet mensen aan tot nadenken. Joya’s positieve energie straalt als een zon in je vriendenkring en voelt aan als een heerlijke warme zomerdag of een warm bad tijdens een regenachtige dag.”

“Joya is als een kadootje, zo een die je altijd in je zak wilt stoppen, zodat je hem tevoorschijn kan halen wanneer je behoefte hebt aan meer plezier en licht in je leven.
Joya herinnert mij er regelmatig aan hoe mooi het leven is en hij is goed in staat om te benadrukken wat er allemaal wel is. Tegelijkertijd is Joya kritisch, wat je bewust maakt van je keuzes en je helpt verder om te groeien. Een gouden combinatie.”

Praktische zaken
“Om de online supportgroep tot een succes te maken is het belangrijk dat er gezorgd wordt voor:
+ Je hebt een Laptop/pc met stabiele internetverbinding nodig (liever geen telefoon vanwege schermgrootte) 
+ Je moet je Camera/webcam aanzetten
+ Als je nog niet eerder met Zoom hebt gewerkt kunnen we 20 minuten eerder afspreken om ‘de knoppen uit te leggen’
+ Je moet je tijd reserveren hiervoor: elke sessie gaat om 19:50 open zodat we om 20:00 kunnen starten
+ Fijne energie voor een mooie leerzame en verdiepende tijd samen”
 
Inschrijven voor de Friendship Meetup
 
Lees meer informatie over deze meetup in het facebook event:
 
Inschrijven voor de nieuwe Zomer supportgroep over vriendschap
 
Thema: De eerste stappen van vrienden maken
Data: 3, 10, 17 en 23 September